Om prosjektet

Skuleåret 2011/12 deltok Sunndal vgs og Fræna vgs i eit prosjekt saman med Aschehoug på Ipad. Aschehoug utvikla ein eigen app for naturfag vg1 studiespesialiserande, og i tillegg fekk skulane fått tilgang til fleire pdf-ar som kunne brukast på bretta. Ashchehoug ønskte å få vite kva som måtte gjerast med ressursane for å tilpasse dei til slike brett. Og skuleeigar lurte mellom anna på om dette kunne vere med på å auke læringa til elevane, ville det endre klasseleiinga? Kva har bretta som PC-en ikkje har? Osv, osv.

Skuleåret 2012/13 beslutta skuleeigar å vidareføre og samle prosjektet på Sunndal vgs. Skuleeigar ønskte å hauste fleire erfaringar med bruk av nettbrett for å sjå om dette kunne erstatte dei trykte bøkene og eller PC-en.

Skuleåret 2013/14 vart prosjektet utvida til også å omfatte vg2 på Sunndal vgs studiespesialiserande. Det var viktig å få avklara om bruk av nettbrett til eksamen.

Prosjektet vart avslutta etter skuleåret 2013/14.

2 responses to “Om prosjektet

  1. Jeg bruker Ipaden som lærebok i 1BA, men det er litt uheldig at den boka som er på brettboka er den generelle boka for yrkesfag, og ikke den som er laget for byggfag

  2. Elevane mine har ipad i tysktimane (tekstbok). For meg ser det ut til at eg har betre oversikt over ei tekstside i mi bok enn det dei har på ipadene sine.

Legg igjen en kommentar